BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS MESAJI

İstiklal mücadelesine egemen olan ruh ve ecdadımızın azmiyle ilmek ilmek dokunup, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenen ve özellikle son 14 yılda gerçekleştirilen büyük atılımların da katkısıyla 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlemekte olan memleketimizin, aziz milletin, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağının dünyaya ilan edilişinin simgelerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum…Muhammed Cevdet OrhanAziziye Belediye Başkanı.

İL BAŞKANI ÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, halk oylaması sonrası gerçekleştirdiği teşekkür turları kapsamında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

AZİZİYE'DE EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİ

Kısa adı AZMEK olan Aziziye Belediyesi Mesleki Eğitim ve Hobi Kursları’nda üretilen el emeği göz nuru eserler görücüye çıktı.

DEV MESİRE ALANINDA SONA DOĞRU

Aziziye’yi Erzurum’un ve bölgenin mesire alanı haline getirecek 25 bin metrekarelik dev mesire alanı projesinde sona yaklaşıldı.

GİRİŞİMCİLERE TERMAL YATIRIM DAVETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, katıldığı radyo programında, Aziziye’nin tabi ve doğal güzellikleriyle Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden birisi olduğunu söyledi, termal turizm yatırımı yapacak müteşebbisleri ilçeye davet etti.