ILICA DOMATESİ MARKETLERDEKİ YERİNİ ALDI

Aziziye Belediyesi’nin Jeotermal Destekli Seralarda ürettiği Ilıca Domatesi, raflardaki yerini aldı.

12.08.2022

AZİZİYE'NİN YÜZME KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

Aziziye Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz yüzme kursları başladı.

09.08.2022

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUMUZA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Aziziye Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

02.08.2022

ILICA DOMATESİNİN İLK HASADINI BAKAN VARANK YAPTI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aziziye Belediyesi’nin domates üretimi yaptığı Biyokütle Enerji Destekli Jeotermal Domates Seraları’na tam not verdi.

22.07.2022

BAŞKAN ORHAN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz, milli duruşumuzun ve direncimizin, milli imanımızın, beka ve haysiyetimizin ikamet adresidir” dedi.

15.07.2022

AZİZİYE'DE MUHTARLAR ZİRVESİ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

27.06.2022

AZİZİYE'NİN YATIRIMLARINA VALİ MEMİŞ'TEN TAM NOT

Erzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Termal Aqupark ve Termal Destekli Domates Seralarını gezdi.

23.06.2022

BAŞKAN ORHAN'DAN BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Babalar Günü’nü yine özel bir sürprizle kutladı.

19.06.2022

AZİZİYE MEKTUP YARIŞMASINDA ÖDÜL HEYECANI

Aziziye Belediyesi’nin düzenlediği “Gençler İstiklali ve İstikbali Yazıyor” konulu Ödüllü Mektup Yarışması’nın sonuçları açıklandı, dereceye girenlere ödülleri verildi.

30.05.2022

ILICA ŞİİR ŞÖLENİ İLE ERZURUM ŞİİRE DOYDU

Aziziye Belediyesi ve TDED Erzurum Şubesi işbirliğiyle organize edilen “Ilıca Şiir Şöleni” muazzam bir katılıma sahne oldu.

30.05.2022