BAŞKAN ORHAN, YEREL YÖNETİMLER KONFERANSI

Dernek binasından düzenlenen konferansta, Palandöken Gelişim Derneği’nin faaliyetlerinin yer aldığı mini bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

20.02.2017

BAŞKAN SEKMEN VE ORHAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Sekmen ve Orhan’ı yanısıra AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Büyükşehir Belediyesi’nin Aziziyeli meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

16.02.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN İL TEŞKİLATINA HİZMET SUNUMU

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

09.02.2017

ILICA TERMAL EMITT’E GÖZ KAMAŞTIRDI

Aziziye Belediyesi, bu yıl 21’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Ilıca Termal Tesisleri’ni tanıtıyor.

27.01.2017

HAYIRSEVERLERDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

İstanbul’dan gelen bir grup hayırsever, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür ettiler.

23.01.2017

AZİZİYE’DE HİZMET KALİTESİ YÜKSELİYOR

Aziziye Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Başçakmak Mahallesi’nde yaptırılan sosyal donatı alanı ve düğün salonu hizmete açıldı.

17.01.2017

AZİZİYE’DE ‘SEVGİ YOLU’ BULUŞMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, mahalle statündeki köylere çıkarma yaparak okulları ziyaret etti.

16.01.2017

KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NDAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce yayınlanan kararname ile Bilecik Gölpazarı Kaymakamlığı’ndan Aziziye Kaymakamlığı’na atanan Tuncay Topsakaloğlu, Başkan Orhan‘a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

12.01.2017

‘MUHTAR DOSTU BAŞKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Erzurum Muhtarlar Derneği, ‘Muhtar Dostu Başkan’ diye tanımladığı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı plaketle ödüllendirdi.

03.01.2017

2017’DE İLÇEMİZ ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2017 yılının ilçe için hamle yılı olacağını söyledi.

02.01.2017