ŞEHİT PİYADE TEĞMEN AHMET AKTEPE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda girdiği çatışma sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Ahmet Aktepe memleketi Erzurum'da toprağa verildi.

06.02.2018

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede sakinlerine istişare ziyaretlerini sürdürüyor.

06.02.2018

DUAYENLER AZİZİYE'DE BULUŞTU

Kurulduğu ilk günden itibaren AK Parti'ye Erzurum'da gönül vermiş duayenler Aziziye'de buluştu.

PAŞAYURDU MAHALLESİNDE BÖLGESEL TOPLANTI

Aziziye bağlı Paşayurdu Mahallesi'nde bölgede muhtarlarının da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleşti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI PROF. DR. RECEP AKDAĞ AZİZİYE'DE ET KOMBİNASINI GEZDİ

Başbakan Yardımcı Prof.

ŞEHR-İ KADİM AZİZİYE DERGİSİ 12.SAYISIYLA OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Aziziye Belediyesi Kültür yayınlarından Şehr-i Kadim Aziziye Dergisi 12.

03.02.2018

EGC'DEN BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Aziziye Belediyesi’ne gelerek Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret etti.

31.01.2018

TERMALSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Termalspor ligin 15.

29.01.2018

EMITT TURİZM FUARI'NDA AZİZİYE RÜZGARI ESTİ

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Aziziye yerini aldı.

26.01.2018

BAŞKAN ORHAN: "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR GÖZ BEBEĞİMİZ"

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan’ı ziyaret ederek başarı dileyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her daim kulübün yanında olduklarını ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un ilimizin tanıtımında çok büyük rol oynadığını ifade etti.

25.01.2018