AZİZİYE'NİN MUHTARLARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçesinin muhtarlarıyla buluştu.

AZİZİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 20 ARAÇ DAHA KAZANDIRDI

Aziziye Belediyesi ilçede daha iyi hizmet üretebilmek için araç filosunu genişletti.

09.04.2018

AK PARTİ ANKARA GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI ALİ ÖZDEMİR'DEN BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Özdemir Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret etti.

AZİZİYE MEHMETÇİK İÇİN TEK YÜREK

Aziziye Belediyesi ve Aziziye Halk Eğitim Müdürlüğü Afrin’de görev yapan Mehmetçik için düzenledikleri kermesin gelirlerini TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

04.04.2018

BAŞKAN ORHAN OVACIK BÖLGESİNDE

Aziziye Belediyesi Başkanı Muhammed Cevdet hizmet ziyaretlerine hafta sonu da devam etti.

01.04.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN ÇOCUKLARA FUTBOL TOPU JESTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan makamında ilçede yaşayan çocukları ağırladı.

30.03.2018

MİLLETVEKİLİ DELİGÖZ AZİZİYE'DE

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz Aziziye Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

30.03.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN ANLAMLI JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçesinde yaşayan ve epilepsi hastası olan Emre Obuz'u doğum gününde ziyaret ederek sürpriz yaptı.

28.03.2018

BAŞKAN SEKMEN AZİZİYE'DE

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beraberideki heyetle birlikte Aziziye Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

27.03.2018

ERZURUMLU MUCİTLER TÜBİTAK İÇİN YARIŞACAK

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Erzurum Bölge Yarışması açılış prograramı ATA Teknokent'te gerçekleşti.

26.03.2018