5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜKUTLU OLSUN

Rahmet ve merhamet dini İslam'ın temsilcileri olan bizler, merhametin yalnızca insana değil, hayvanat ve nebatata da olacağı bilinciyle Allah'ın biz kullarının istifadesine sunduğu doğayı korumak, insanlığın ortak emellerinden olan biyolojik çeşitliliği koruyup kaynakların sürdürülebilirliğini sağlamak maksadıyla hareket edip; gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakabilmek ve “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz.

05.06.2016

BAŞKAN ORHAN, ALMAN FEDERAL MECLİSİ’NİN KARARINI KINADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Alman Federal Meclisi’nin Ermeni iddialarına ilişkin kararının tarihi gerçeklerden uzak, siyasi bir karar olduğunu söyledi.

BAŞKAN ORHAN, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede eğitim öğretim hayatını sürdüren Özel Bilge Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Mustafa Çetin, Başkan Orhan’a iade-i ziyarette bulundu.

BAŞKAN ORHAN, GELENEKSEL TÜRK SPORLARI ŞENLİĞİNE KATILDI

Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Geleneksel Türk Günü’ programı renkli görüntülere sahne oldu.

BAŞKAN ORHAN’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

Aziziye Belediyesi, “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında eğitime desteğini sürdürüyor.

31.05.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle dikkat çeken Aziziye Belediyesi, Türk Kızılayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi.

30.05.2016

AZİZİYE HİZMETE DOYACAK

Dadaşkent Saltuklu Mahallesi’nden başlayan çalışmayla, kaldırımlar yenileniyor ve desenli asfalt atılarak estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

26.05.2016

BAŞKAN ORHAN'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Yüce Yaradan’ın affına sığınmak ve bağışlanmayı dilemek için bizlere sunduğu bu fırsatı,  dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsat olarak görüp, kalplerimizi kin, nefret ve intikam duygularından arındırarak, Allah’ın (cc) affına erişebilmek için yaratılanı affedip, rahmet ve mağfirete mazhar olmamız dualarımla, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Berat Kandilini kutlarım.

20.05.2016

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 1. TAKSİTLERİ ÖDENİYOR

Her yıl iki taksitle alınan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri başladı.

20.05.2016