EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 1. TAKSİTLERİ ÖDENİYOR

Her yıl iki taksitle alınan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri başladı.

20.05.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

İstiklal mücadelesine egemen olan ruh ve ecdadımızın azmiyle ilmek ilmek dokunup, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenen ve özellikle  son 13 yılda gerçekleştirilen büyük atılımların da katkısıyla 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlemekte olan memleketimizin,  aziz milletin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağının dünyaya ilan edilişinin simgelerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum… Muhammed Cevdet Orhan Aziziye Belediye Başkanı .

18.05.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ, KKTC’YE ÇIKARMA YAPTI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları ve bir grup meclis üyesi ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çıkarma yaptı.

18.05.2016

ILICA, ERZURUM’UN MESİRE ALANI OLUYOR

Aziziye Belediyesi, dev mesire alanı projesini hayata geçiriyor.

17.05.2016

AZİZİYE YENİ SEZONA TEMPOLU BAŞLADI

Aziziye Belediyesi, yeni bir hizmet dönemine daha yoğun çalışma temposuyla girdi.

12.05.2016

AKDAĞ’DAN TERMALSPOR’A TEBRİK ZİYARETİ

Erzurum’u hentbol tarihinde ilk defa süper ligde temsil edecek olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü’ne tebrik ziyaretleri sürüyor.

10.05.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğunu söyledi.

09.05.2016

‘YENİ TÜRKİYE BULUŞMALARI’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Erzurum’da gerçekleştirilen ‘Yeni Türkiye Buluşmaları’ paneli büyük ilgi gördü.

09.05.2016

ERZURUM‘DA “YENİ TÜRKİYE” BULUŞMASI

Aziziye Belediyesi, “Yeni Türkiye Buluşmaları”na ev sahipliği yapıyor.

05.05.2016

BAŞKAN ORHAN, ÖĞRENCİLERE BELEDİYECİLİK DERSİ VERDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Sabancı İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

05.05.2016