BAŞKAN ORHAN: GAZETECİLİK MESLEĞİ VİCDANIN SESİDİR

BAŞKAN ORHAN: GAZETECİLİK KAMUNUN ÖZÜDÜR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

10.01.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ORHAN: 2019 BARIŞ VE KARDEŞLİK YILI OLSUN Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yeni yıl dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

31.12.2018

AZİZİYE’DE KAR TİMLERİ İŞ BAŞINDA

AZİZİYE’DE KARLA MÜCADELE AZİZİYE’DE KARA GEÇİT YOK Aziziye Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekipleri vatandaşların kışla ilgili sorun yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

28.12.2018

BAŞSAVCI BÖLÜKBAŞI’NDAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı iade-i ziyaretleri kapsamında, Aziziye Belediye’sine misafir oldu.

26.12.2018

BAŞKAN ORHAN HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ORHAN: GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ EN ÖNEMLİ ÇİZGİMİZ BAŞKAN ORHAN: İNSAN MERKEZLİ HİZMET ÜRETİYORUZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, düzenledikleri halk günü toplantılarıyla vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.

25.12.2018

TOPLU ULAŞIM AZİZİYE’DE MASAYA YATIRILDI

AZİZİYE’DE TOPLU ULAŞIM İSTİŞARESİ Toplu ulaşımın sorunları ve öngörülen çözümler Aziziye’de konuşuldu.

21.12.2018

KOTKU GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kotku Gençlik ve İzci Derneği yetkilileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

20.12.2018

AZİZİYE’DE İSTİŞARE TURU

AZİZİYE’DE HİZMET SUNUMU BAŞKANLAR AZİZİYE’DE BULUŞTU AK Parti Aziziye Saltuklu Mahalle temsilciliğinde istişare toplantısı yapıldı.

19.12.2018

GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE İLE BİRLEŞEN YÜREKLER

GÖNÜLLER AZİZİYE’DE BİRLEŞİYORAziziye Belediyesi, Gönülden Gönüle Aziziye projesiyle sosyal belediyecilik alanında bir ilke daha imza atmayı başardı.

18.12.2018

AZİZİYE’DE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK YÜZÜMÜZÜN AKIDIR BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK LİDERİNİN ARDINDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği danışma meclisi toplantısında gençlerle buluştu.

12.12.2018