KÜÇÜK BAŞKAN BATURALP’İN VAADİNİ BAŞKAN ORHAN YERİNE GETİRDİ

SINIF BAŞKANI OLMAK İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ BAŞKAN ORHAN YERİNE GETİRDİ ÖZGÜVENİ İLE SINIF BAŞKANLIĞINI KAZANDI BAŞKAN ORHAN, ÇOCUKLARIN GÖZDE BAŞKANI Sınıf başkanlığı için adaylığını koyan ilkokul 3.

06.11.2018

VALİ AZİZOĞLU’NDAN, BAŞKAN ORHAN’A VEDA ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan Valiler kararnamesi ile Ankara’ya Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

06.11.2018

AVRUPA’DA BAŞKAN ORHAN’A İDEALKENT ÖDÜLÜ

KATILIMCI BELEDİYECİLİKTE BAŞKAN ORHAN FARKIBİR PROJEM VAR ÖDÜL GETİRDİBAŞKAN ORHAN VATANDAŞIN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başarılı çalışmaları ile ödüle doymuyor.

31.10.2018

BAŞKAN ORHAN: CUMHURİYET CUMHURUNDUR

Türkiye Cumhuriyetinin 95.

29.10.2018

BÖYLE BİR PARK GÖRÜLMEDİ

AZİZİYE’DE SIRADIŞI OYUN PARKI YEL DEĞİRMENLİ PARKTA A’DAN Z’YE AHŞAP DÜZEN Aziziye Belediyesi tarafından Saltuklu Mahallesi sınırları içinde yaptırılan ve yakın zamanda açılışı planlanan Şüheda Parkı görenleri adeta kendine hayran bırakıyor.

26.10.2018

GURBETÇİLER’İN TERMAL İLGİSİ

BAŞKAN ORHAN’DAN GURBETÇİLERE YATIRIM ÇAĞRISI Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Ilıca Termal Tesisleri’nde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın misafiri oldular.

ENGELLİ VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde ikamet eden engelli bir vatandaşın yardım talebine cevap verdi.

BAŞKAN ORHAN, DURMAK BİLMİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET SEFERBERLİĞİ Aziziye Belediyesi’nde adeta hizmet seferberliği yaşanıyor.

TÜMGENERAL TARAKÇI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve YAŞ kararları kapsamında 9.

AZİZİYE’DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞI DİNLEDİ BAŞKAN ORHAN; VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR Aziziye Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Aziziyeliler, her konuda taleplerini Başkan Orhan’a iletiyor.

22.10.2018