BAŞKAN ORHAN’DAN TERAVİH BULUŞMALARI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, geleneksel hale getirdiği ramazan istişarelerini sürdürüyor.

29.05.2017

EMLAK VERGİLERİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN!

EMLAK VERGİLERİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN!.

22.05.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS MESAJI

İstiklal mücadelesine egemen olan ruh ve ecdadımızın azmiyle ilmek ilmek dokunup, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenen ve özellikle son 14 yılda gerçekleştirilen büyük atılımların da katkısıyla 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlemekte olan memleketimizin, aziz milletin, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağının dünyaya ilan edilişinin simgelerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum… Muhammed Cevdet Orhan Aziziye Belediye Başkanı.

18.05.2017

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

15.05.2017

AZİZİYE YENİ SEZONA HIZLI BAŞLADI

Aziziye Belediyesi yeni sezon için kolları sıvadı.

15.05.2017

İL BAŞKANI ÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bazı il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediyeye gelen Öz, Başkan Orhan ile bir süre sohbet etti.

12.05.2017

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.

10.05.2017

DEV MESİRE ALANINDA SONA DOĞRU

Aziziye Belediyesi’nin dev yatırımlarından birisi daha hayat buluyor.

10.05.2017

AZİZİYE'DE EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİ

Aziziye Belediyesi AZMEK hizmet binasında düzenlenen yılsonu sergisi açılışına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Harun Ilıcalı, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba, belediye meclis üyeleri, davetliler ve kursiyerler katıldı.

08.05.2017

Miraç kandilimiz mübarek olsun...

Miraç kandilimiz mübarek olsun.

23.04.2017