GEZKÖY MEZARLIĞI ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU…

11 dönüm alana sahip Gezköy Mezarlığı’nın çevresine 400 uzunluğunda ve 2 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılarak aydınlatıldı.

09.12.2015

BAŞKAN ORHAN, EYÜP’TEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Her yıl farklı konuklarıyla yılsonu toplantısı için sıla-i rahimde bulunan Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Cahit Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, bu yıl Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır ve Giresunlular Derneğiyle birlikte Erzurum ziyaretini gerçekleştirdiler.

08.12.2015

ILICALI VE AYDEMİR’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

1 Kasım’da yapılan milletvekilliği genel seçimlerinden büyük zaferle çıkan AK Parti’nin Erzurum milletvekilleri Ilıcalı ve Aydemir, Başkan Orhan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

08.12.2015

BAŞKAN ORHAN'DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Allah’ın (cc) insanları aynı şekilde yaratmadığı aşikardır.

03.12.2015

AZİZİYE’NİN KAR TİMLERİ SEFERBER OLDU

Araçlarını ve karla mücadele ekiplerini seferber eden belediye, vatandaşın sıkıntı yaşamaması için gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü.

03.12.2015

AZİZİYE KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Temizlik İşleri Müdürü Cihan Paloluoğlu ile birlikte Büyükşehir ve Aziziye Belediyesi’nin Temizlik İşleri Şefleriyle bir araya geldi.

02.12.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ JESTİ

İlçedeki bazı okulları ziyaret eden Başkan Orhan, öğretmenler gününü kutladı, eğitimcilerin sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

25.11.2015

AZİZİYE SPOR SALONU YENİLENDİ

Aziziye Belediyesi, Termalspor’un hentbol maçlarını da oynadığı spor salonunu kapsamlı bir tadilattan geçirdi ve zeminini yeniledi.

24.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Orhan, öğretmenlerin geleceği inşa edecek yegâne mimarlar olduklarını kaydetti.

23.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ŞEHİRCİLİK DERSİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, üniversite öğrencilerine Şehir ve Bölge Planlaması konusunda ders verdi.

17.11.2015