AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ

Aziziye Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte genel temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

17.03.2016

BAŞKAN ORHAN TERÖR SALDIRISINI KINADI

Ülkemizin kalbinde Ankara'da cereyan eden patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

14.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN TIP BAYRAMI MESAJI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Yaşatma idealinin vücut bulmuş bir hali olarak sürdürdüğünüz mesleğiniz, zaman mefhumu gözetilmeksizin kapısı çalınan, hastasının ıstırabını dindirmeden mesaisini bitirmeyen siz değerli hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız için inanıyoruz ki bir iş olmaktan öte bir yaşam biçimidir.

14.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN KURTULUŞ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “12 Mart, milli diriliş ve şahlanışı ifade eder.

11.03.2016

BAŞKAN ORHAN EGE’DEKİ DADAŞLAR’I AĞIRLADI

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98.

11.03.2016

ALACA ŞEHİTLERİ ANILDI

Alaca Şehitliği’nde düzenlenen tören çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

10.03.2016

MEGA PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca ve Dadaşkent’in gerçekleştirilen proje ve çalışmalar ile modern ve yeni bir görünüme kavuşturduklarını belirterek, “Termal turizm, kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik açısından ilçemizi ikinci büyükşehir yapacağız” dedi.

09.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARETLER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün en anlamlı ziyaretlerini Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan gerçekleştirdi.

09.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Dünya kadınlar Günü içinde bulunduğumuz yüzyılın başlarından bu yana tüm dünyada kadınların daha hakça daha insanca yaşam özelliklerini dile getirdikleri bir mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.

08.03.2016

BAKAN ALA, ILICA TERMAL TESİSLERİ’Nİ GEZDİ

Bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

08.03.2016