AZİZİYE’YE DEV MESİRE ALANI

Aziziye Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında dev protokol imzalandı.

10.11.2015

VEFATININ 77. YILINDA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

VEFATININ 77.

10.11.2015

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN HALİL İBRAHİM CAMİİ’NE TAZİYE EVİ

Verimli bir çalışma sezonunu daha geride bırakmaya hazırlanan Aziziye Belediyesi, ilçede adeta hizmet rüzgarı estirerek asfalt, yol, kaldırım ve park çalışmalarına sosyal tesis alanlarını da ekledi.

06.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇALIŞANLARINA BÜYÜK JEST

Aziziye Belediyesi ile MEMUR-SEN konfederasyonuna bağlı Belediye ve Mahalli İdareler Çalışanları Birliği Sendikası (BEMBİRSEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

04.11.2015

AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN VEFA ÖRNEĞİ

Aziziye Belediye Meclisi ilçede yeni yapılan üç parka verdiği isimlerle takdir topladı.

03.11.2015

BAŞKAN ORHAN: 1 KASIM ÜMMETİN BEKA SEÇİMİDİR

Seçildiği günden beri halkın içinde olan ve istişare toplantılarıyla Aziziye’de ortak aklı harekete geçiren Başkan Orhan, istikrarın önemine vurgu yaptı.

01.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DA CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

77 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdinin Cumhuriyet Bayramı’nı büyük coşku, gurur ve heyecanla kutladığını kaydeden Başkan Orhan, 92 yıl önce büyük özveri ve fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmanın herkesin en önemli sorumluluğu olduğunu kaydetti.

28.10.2015

AZİZİYE BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi eğitime desteğini hız kesmeden sürdürüyor.

26.10.2015

AZİZİYE’DEN VATANDAŞA AŞURE İKRAMI

Ilıca ve Dadaşkent’te yapılan organizasyonla tüm camilerde cemaate aşure dağıtıldı.

23.10.2015

AŞURE GÜNÜNÜZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

AŞURE GÜNÜNÜZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.

23.10.2015