AŞURE GÜNÜNÜZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

AŞURE GÜNÜNÜZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.

23.10.2015

HİCRİ YENİ YILIMIZ MÜBAREK OLSUN.

Aziz hemşehrilerim;İlahi bereket, feyz ve keremin boşaltıldığı aya, Hazreti Hüseyin’in Hakk yoluna koyduğu canı ile bize, iyi ve kötü arasındaki farkı öğrettiği aya, Mübarek Muharrem ayına girerken, Allah’ın (cc.

14.10.2015

AZİZİYE’DEN EĞİTİM DESTEK

Aziziye Belediyesi eğitime destek projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine “İlk Okuma ve Yazma Destek Setleri” dağıttı.

12.10.2015

AK BELEDİYECİLİKLE AZİZİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYORUZ

Belediyecilikte “İnsan Odaklı Hizmet” anlayışının önemli merkezlerinden biri olan Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gece gündüz boş durmuyor.

09.10.2015

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Hakkari-Şemdinli yolunda bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerini taşıyan zıhlı aracın geçişi sırasında köprüye yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yunus Arda, Ilıca'da son yolculuğuna uğurlandı.

01.10.2015

BAŞKAN ORHAN TERÖRÜ LANETLEDİ

Aziziye ilçesinin Ilıca Mahallesi’nde ikamet eden şehit yakınlarını bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Orhan, “Milletimizin yüreğine ateş düşüren kalleş saldırıları lanetliyorum.

30.09.2015

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizehayırlı olmasını temenni eder, BAŞARILAR DİLERİM.

28.09.2015

AZİZİYE’DE BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kurban bayramı süresince de boş durmadı.

26.09.2015

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

21.09.2015

AZİZİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Bayram için tüm imkanlarını seferber eden belediye, kurban kesim alanlarını belirledi, camilerde halka kurban için poşetler dağıttı.

21.09.2015