BAŞKAN ORHAN: 12 MART, KUTLU BİR ZAFERİN ADIDIR

Erzurum ve Ilıca’nın kurtuluşunun 99.

11.03.2017

KKTC’DEN ERZURUM ÇIKARMASI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr.

09.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN KADINLAR GÜNÜ JESTİ

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile birlikte belediyede çalışan bayan personellere gül hediye ederek, kadınlar gününü kutlayan Başkan Orhan, daha sonra ilçedeki Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan sağlık görevlileri ile vatandaşlara gül takdim etti.

09.03.2017

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sevgi ve saygının en yücesini hak eden tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

08.03.2017

AZİZİYE’DE ‘HALK OYLAMASI’ SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması çalışmalarına başladı.

01.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN HALK GÜNÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk gününde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

22.02.2017

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ VE YENİ TÜRKİYE” PANELİ DÜZELENDİ

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen ve moderatörlüğünü Araştırmacı Yazar Tarkan Zengin’in yaptığı panele, TV Programcısı Erkan Tan, 25.

20.02.2017

BAŞKAN ORHAN, YEREL YÖNETİMLER KONFERANSI

Dernek binasından düzenlenen konferansta, Palandöken Gelişim Derneği’nin faaliyetlerinin yer aldığı mini bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

20.02.2017

BAŞKAN SEKMEN VE ORHAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Sekmen ve Orhan’ı yanısıra AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Büyükşehir Belediyesi’nin Aziziyeli meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

16.02.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN İL TEŞKİLATINA HİZMET SUNUMU

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

09.02.2017