BAŞKAN ORHAN İLÇEDEKİ YATIRIMLARI GEZDİ

-BAŞKAN ORHAN: AZİZİYE ERZURUM’UN PARLAYAN YILDIZI DURUMUNDA -KAPALI SEMT PAZARI İÇİN SON HAZIRLIKLAR Aziziye Belediyesi 2018 yılında da yatırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

26.07.2018

KUR’AN BÜLBÜLLERİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUDU

-BAŞKAN ORHAN; 15 TEMMUZ’U UNUTTURMAMALIYIZ-BAŞKAN ORHAN; “YENİ NESİLLER 15 TEMMUZ’U ÇOK İYİ İDRAK ETMELİ”Bir süre önce Erzurumlu işadamı Hamza Cimilli tarafından yaptırılarak hizmete açılan Cimili Aile Külliyesi’nde yaz Kur’an kursları da etkin bir şekilde devam ettiriliyor.

25.07.2018

ORHAN; ESNAFIMIZ EKONOMİNİN CAN DAMARIDIR

Bir süre önce yapılan seçimlerle yeniden Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine getirilen Rasim Fırat’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ahilik müessesesinin öneminden bahsetti.

ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYE SPOR’A MORAL ZİYARETİ

Erzurum 1.

AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Aziziye Belediyesi personeli Kızılay Kan Merkezi tarafından organize edilen kan bağışı organizasyonunda bende varım dedi.

AZİZİYE’DE KAPSAMLI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Aziziye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri çevre ve insan sağlığını tehdit eden haşerelere   kaşı mücadele başlattı.

ORHAN; MİLLİ MÜCADELE RUHU 100 YIL SONRA DA DEVAM EDİYOR

-23 TEMMUZ ERZURUM KONGRESİYLE KURTULUŞ MEŞALESİ YAKILMIŞTIRAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum halkının yüz yıl önce olduğu gibi milli mücadele ruhu içerisinde vatan savunmasında her an hazır kıta beklediğini söyledi.

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN METRUK YAPI OPERASYONU

-ORHAN; İLÇEMİZDE METRUK YAPILARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZAziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan metruk yapıların yıkımı için seferberlik ilan edildi.

18.07.2018

BAŞKANLARIN HİZMET UYUMU GÖZ DOLDURUYOR

-SEKMEN; UYUMLU ÇALIŞMALARIMIZ İLE AZİZİYE DAHA DA GÜZEL OLUYOR Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın belediyecilik çalışmalarında ki uyumları göz dolduruyor.

16.07.2018

REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE BELEDİYE DESTEĞİ

-ORHAN; REHABİLİTASYON MERKEZLERİNİN SAYISI ARTMALI Varlığı her geçen gün hissedilen Özel Rehabilitasyon Merkezlerine Aziziye Belediyesi destek verdi.

16.07.2018