ENERJİ KENTLERİ ZİRVESİ AZİZİYE'DE BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliği’nin Encümen heyeti Erzurum’a çıkarma yaptı.

11.02.2022

AZİZİYE'DE MEDYA BULUŞMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, basın mensuplarına ilçedeki yatırımları gezdirdi.

08.02.2022

SOĞUK HAVADA SICAK DOKUNUŞ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, semt pazarı esnafı ve vatandaşlara sahlep sürprizi yaptı.

03.02.2022

OSMANLI GELENEĞİ AZİZİYE'DE CANLANDI

Hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düştüğü Erzurum’un Aziziye ilçesinde ağaçlar meyveye durdu.

19.01.2022

AZİZİYE ZABITASI CEZA YAĞDIRDI

Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm marketleri mercek altına aldı.

29.12.2021

AZİZİYE İLÇESİNE HAYVAN BARINAĞI MÜJDESİ

Aziziye Belediyesi, yaban hayatı için adeta seferberlik ilan etti.

27.12.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN TİYATRO ZİYAFETİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Bayram Sabahı” Aziziyeli tiyatroseverlerle buluştu.

20.12.2021

TURNUVA ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ORHAN VERDİ

Aziziye Belediyesi Gençlik Meclisi’nin bir süre önce organize ettiği Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenlerin ödülleri verildi.

16.12.2021

KAHKAHA TUFANI AZİZİYE'DE KOPACAK!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Bayram Sabahı”, hafta sonunda Aziziye ile buluşacak.

15.12.2021

AZİZİYE'NİN TERMAL SERALARINDA ÖZEL BULUŞMA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca’da yapımı devam eden Termal Seralarda iki özel ismi birden ağırladı.

08.12.2021