AZİZİYE KARAKUCAK GÜREŞLERİ NEFES KESTİ

Aziziye Belediyesi tarafından düzenlenen 1.

01.08.2017

ÇERMİK FESTİVALİ DOLU DOLU DEVAM EDİYOR

2.

30.07.2017

2. ILICA ÇERMİK FESTİVALİ COŞKULU BAŞLADI

Aziziye Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Ilıca Çermik Festivali", kortej yürüyüşüyle başladı.

29.07.2017

AZİZİYE'DE 2. ÇERMİK FESTİVALİ HEYECANI

Aziziye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 2.

27.07.2017

ILICA'YA SOSYAL DONATI ALANI VE TAZİYE EVİ

Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da yaptırılan sosyal donatı alanı ve taziye evinin açılışı törenle yapıldı.

22.07.2017

Orhan: Milletin silahını, milletin iradesine çevirenleri lanetliyorum

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletin silahını, milletin iradesine, polisine, askerine çevirenleri bir kez daha lanetliyorum.

15.07.2017

GİRİŞİMCİLERE TERMAL YATIRIM DAVETİ

Başkan Orhan, Radyo Ritm’de Erzurum Ajans’ın konuğu oldu… Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, katıldığı radyo programında, Aziziye’nin tabi ve doğal güzellikleriyle Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden birisi olduğunu söyledi, termal turizm yatırımı yapacak müteşebbisleri ilçeye davet etti.

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ AZİZİYE’DE KUTLANDI

Aziziye Belediyesi’nin de bu yıl içerisinde yer aldığı Dünya Çevre Günü etkinlikleri Aziziye Şeker İlkokulu’nda yapıldı.

BAŞKAN ORHAN’DAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

“Yaşadığımız çevre, gelecek nesillerin bize emanetidir”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Yaşadığımız çevre, çocuklarımızın ve gelecek nesillerin bizlere emanetidir.

BAŞKAN ORHAN’DAN TERAVİH BULUŞMALARI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği teravih buluşmalarını sürdürüyor.