BAŞKAN ORHAN: "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR GÖZ BEBEĞİMİZ"

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan’ı ziyaret ederek başarı dileyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her daim kulübün yanında olduklarını ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un ilimizin tanıtımında çok büyük rol oynadığını ifade etti.

25.01.2018

KÜLTÜR MANTARI ÜRETİCİLERİNE BAŞKAN ORHAN'DAN DESTEK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede bulunan kültür mantarı üretim tesislerini gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

21.01.2018

BAŞKAN ORHAN' DAN KARAKAYA' YA ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile yeniden Başkanlığa seçilen Yücel Karakaya ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

18.01.2018

KAHRAMANLAR AZİZİYE' DE ÖLÜMSÜZLEŞECEK

Şehit ve Gazi İsimleri Aziziye’de Yaşatılacak Aziziye Belediye Meclisi aldığı kararla şehit ve gazi isimlerini ilçedeki cadde ile sokaklara vererek yaşatacak.

16.01.2018

AZİZİYE' DE KARA GEÇİT YOK

Aziziye Belediyesi Kriz Masası 7/24 Görev Başında.

15.01.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA TAM DESTEK

Aziziye Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle ilçede girişimcilik kursu düzenledi.

12.01.2018

BAŞKAN ORHAN: GAZETECİLİK MESLEĞİ İNSANLIĞIN ORTAK NOKTASIDIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

10.01.2018

BAŞKAN ORHAN ŞEKER FABRİKASI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Şeker Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.

03.01.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Aziziye Belediyesi’nin Erzurum Genç Fenerbahçeliler taraftar grubuyla birlikte Toprakkale’de başlattığı kütüphane çalışması tamamlandı.

02.01.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN YENİ YIL MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm Dünyada ve İslam coğrafyasında, sağlık, mutluluk, huzur ve kardeşlik duygularının pekiştiği, barışın egemen olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu.

02.01.2018