BAŞKAN ORHAN, TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ile teşkilat mensupları katıldı.

05.07.2015

RAMAZAN AYININ EN ANLAMLI İFTARI AZİZİYE’DEN

Ilıca Termal Tesisleri’nden düzenlenen iftar programında çocuklarla aynı sofrayı paylaşarak yakından ilgilenen Başkan Orhan, hayatının en güzel, en anlamlı ve hayırlı iftarlarından birini gerçekleştirdiğini ifade ederek, iftar programına teşrif eden çocuklar ile yakınlarına teşekkür etti.

03.07.2015

AZİZİYE’DE ATATÜRK’ÜN ERZURUM’A GELİŞİNİN YILDÖNÜMÜ HEYECANI

Törene, İlçe Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.

03.07.2015

AZİZİYE NİKAH SALONUNA KAVUŞTU

Aziziye Belediyesi nikah salonu hizmete açıldı.

26.06.2015

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

21.06.2015

TERMALSPOR BİRİNCİ LİGDE

Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü Hentbol takımı, Birinci Lig’e yükseldi.

18.06.2015

RAMAZAN-I ŞERİFİMİZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN-I ŞERİFİMİZ MÜBAREK OLSUN.

18.06.2015

LYS'DE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, haftasonu yapılacak LYS sınavında tüm öğrencilere başarı diledi.

13.06.2015

KENDİ İŞİNİN PATRONU OLACAKLAR

Aziziye Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle üretim ve istihdama yönelik düzenlenen girişimcilik kursuna katılan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

08.06.2015

BAŞKAN ORHAN, BABAANNESİNİ KAYBETTİ

86 yaşında olan Ferihan Orhan, bugün öğle saatlerinde aniden rahatsızlanarak Gez Mahallesi Kuşkay Sitesi’ndeki evinde yaşamını yitirdi.

06.06.2015