İSTİHDAMA VE ÜRETİME DESTEK: ‘KENDİ İŞİNİN PATRONU OL!’

Aziziye Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle ilçede girişimcilik kursu düzenliyor.

13.03.2015

TERMALSPOR 1. LİG HEDEFİNE KOŞUYOR

Erzurum’un Türkiye Hentbol Ligi’ndeki tek temsilcisi olan ve birinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Aziziye Belediyesi Termalspor’un yarı final play off rakipleri belli oldu.

13.03.2015

12 MART, TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILMIŞ DESTANDIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Tarihi şan ve şerefle dolu, her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, mertlik ve yiğitlik sembolü değerli hemşehrilerimin kurtuluş bayramını kutluyorum.

12.03.2015

ORHAN: KADININ MUTLULUĞU, TOPLUMUN MUTLULUĞUDUR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, toplumun dinamizmi olan kadınların yeni Türkiye’nin simgesi, yarınların teminatı olduklarını ifade etti.

07.03.2015

KUPAYI ALIP BAŞKANA KOŞTULAR

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U16 Yaş Futbol İl Şampiyonası final grubu maçları sona erdi.

05.03.2015

BAŞKAN ORHAN’A COŞKULU KARŞILAMA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, uğradığı menfur saldırının ardından işbaşı yaptığı ilk günde, belediye önünde coşkulu bir kalabalık tarafından kurban kesilerek karşılandı.

03.03.2015

BAŞKAN ORHAN: DİMDİK AYAKTAYIM, GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Korkmadan, yılmadan, usanmadan hemşehrilerimize hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz.

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN BAŞKAN ORHAN’A SEVGİ SELİ

Bir süre önce makamında menfur bir saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan Başkan Orhan, kısa sürede toparlanarak işbaşı yaptı.

BAŞKAN ORHAN KARDELEN TV'DE

Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan, 28.

‘HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Röportaj: Onur SAĞSÖZ Makamında silahlı saldırıya uğrayan Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ı evinde ziyaret ettim.

26.02.2015