3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan Başkan Orhan, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir toplum oluşturmanın engelli vatandaşların toplumla kaynaşması, toplumun onlara kucak açmasıyla mümkün olabileceğini belirtti.

03.12.2014

ŞEKER FABRİKASI MÜDÜRÜ KUL’A - HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bir süre önce Ilıca Şeker Fabrikası Müdürlüğü’ne atanan Ali Kul’u Belediye Meclis üyesi Mehmet Akarsu ile birlikte makamında ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hayırlı olsun dileklerini iletti.

03.12.2014

TEMALSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Termalspor Ilıca’da oynanan maçta grubun güçlü ekiplerinden Amasya 1957 Suluova Spor’u 40-24 mağlup etti.

01.12.2014

BAŞKAN ORHAN TGRT HABER’E KONUK OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TGRT HABER’de yayınlanan ‘Başkanlar Anlatıyor’ programında, önemli açıklamalarda bulundu.

27.11.2014

KARAKALE ÇAMURDAN KURTARILDI

Aziziye Belediyesi, ilçeye bağlı Karakale Köyü’nde kilitli taş çalışması yaptı.

25.11.2014

PUSULA GAZETESİ, BAŞKAN ORHAN'LA SÖYLEŞİ YAPTI

Pusula Gazetesi Genel Koordinatörü Sevda Güneş’in sorularını yanıtlayan Başkan Orhan, 8 aylık hizmet dönemini değerlendirdi.

25.11.2014

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, öğretmenler günü dolayısıyla anlamlı bir jest yaptı.

24.11.2014

MİLLİLER ILICA TERMAL’E HAYRAN KALDI

2016 Olimpiyatları öncesinde hazırlık kamplarına devam eden Türk Judo Milli takımı, çalışmalarına Erzurum’da devam ediyor.

23.11.2014

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyor; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

23.11.2014

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN ILICA TERMAL TESİSLERİ’NE TAM NOT

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Aziziye ilçesinde incelemelerde bulundular.

19.11.2014