AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

ORHAN ÇİFTİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Uzmanlar Özel Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Durmuş Kılıç, Rehberlik Araştırma Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Selma Türkez ve kurum öğretmenleri tarafından karşılanan Başkan Orhan’a minik bir öğrenci çiçek takdim etti.

AZİZİYE’DE KURUMLAR İSTİŞARE EDİYOR

Aziziye ilçesinde geleneksel hale getirilen kurum müdürleri istişare toplantıları sürüyor.

BAŞKAN ORHAN’A ZİYARETÇİ AKINI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a ziyaretçi akını sürüyor.

KAYMAKAM ÖZ'DEN ZİYARET

Başkan Orhan’a görevinde başarı dileyen Kaymakam Öz, ilçenin sorunlarının çözümünde işbirliği ve istişarenin önemine vurgu yaptı.

AK GENÇLERDEN, BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çomaklı ve yönetim kurulu, Başkan Muhammed Cevdet Orhan'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarı diledi ve gençlik teşkilatı olarak her zaman yanında olacaklarını ifade ettiler.

KAYMAKAM ÖZ'DEN ZİYARET

BAŞKAN ORHAN MAZBATASINI ALDI

Erzurum Adliyesine gelen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, mazbatasını 4.

BAŞKAN ORHAN GÖREVİ DEVRALDI

Törene, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Belediye Başkanları Muhtarları Dinledi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'ye bağlı 69 köy muhtarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

12.07.2014