AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN TARIMDA MODEL OLACAK YATIRIM

Aziziye Belediyesi’nin “Termal Destekli Domates Seraları” göz kırpmaya başladı.

15.10.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN "TARIM VE HAYVANCILIK LİSESİ" TEŞEKKÜRÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’a Tarım ve Hayvancılık Lisesi’nin kazandırılmasında öncü rol oynayan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’e teşekkür etti.

13.10.2021

BİNALİ YILDIRIM'A AZİZİYE'DE EHRAM SÜRPRİZİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a ehramdan kravat, atkı ve anahtarlık hediye etti.

12.10.2021

AZİZİYE'DEN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE HİJYEN SETİ SÜRPRİZİ

Aziziye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yurtlarda kalan üniversite öğrencilere hijyen seti dağıttı.

29.09.2021

AZİZİYE'NİN EHRAM PROJESİ, KADINLARIN YENİ İŞ KAPISI OLACAK

- Aziziye’nin Projesi, Genel Merkez Kadın Kolları’ndan tam puan aldı - Aziziye’nin Ehram projesi, kadınların yeni iş kapısı olacak Aziziye Belediyesi, Erzurum’da kadın istihdamını sağlamaya yönelik örnek bir protokole imza attı.

27.09.2021

AZİZİYE TERMAL OTEL'İN KAPLICALARI ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILDI

Aziziye Belediyesi, gönül belediyeciliği adına özel bir çalışmaya daha imzasını attı.

23.09.2021

AZİZİYE'DE AÇILIŞ COŞKUSU

Aziziye Belediyesi’nin yatırım açılışları Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı ile başladı.

20.09.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ, YATIRIMLARININ İLK PERDESİNİ AÇIYOR

Aziziye Belediyesi, yatırımlarının ilk perdesini Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı ile açıyor.

17.09.2021

AZİZİYE ZABITASINA ASILSIZ İHBARLA SÜRPRİZ KUTLAMA

Aziziye’de bugün bir ihbarı değerlendiren Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ulaşılan adreste neye uğradığını şaşırdı.

03.09.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN AZİZİYELİ MİNİKLERE SÜRPRİZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin karşısına bugün çok özel bir sürprizle çıktı.

02.09.2021