ORHAN: BİZ MİLLETE HİZMET SEVDASIYLA YOLA ÇIKTIK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Hemşehrilerimize hizmet yolunda istişare, bizim için en önemli mekanizmadır.

19.06.2017

AZİZİYE’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına Aziziye Müftüsü Nurettin Akgül, ilçedeki kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

16.06.2017

ILICALILAR GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Aziziye Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenleyerek geleneksel hale getirdiği sokak iftarları programı bu kez Ilıca’da gerçekleştirildi.

15.06.2017

AZİZİYE’DE GÖNÜLLER BİRLEŞTİ

Aziziye Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve “Gönül Sofrası” ismini verdiği sokak iftarlarının bu yıl dördüncüsü düzenleniyor.

13.06.2017

AZİZİYE METRUK YAPILARDAN TEMİZLENİYOR

Aziziye Belediyesi ilçeyi metruk ve görüntü kirliliği arz eden yapılardan temizlemeye devam ediyor.

12.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇAT KAPI İFTAR

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile birlikte Dadaşkent Selçuklu Mahallesi’nde ikamet eden 5 çocuklu Genç ailesinin evine konuk oldu.

07.06.2017

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ AZİZİYE’DE KUTLANDI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki Şeker İlkokulu’nda düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliklerine katıldı.

06.06.2017

GİRİŞİMCİLERE TERMAL YATIRIM DAVETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, katıldığı radyo programında, Aziziye’nin tabi ve doğal güzellikleriyle Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden birisi olduğunu söyledi, termal turizm yatırımı yapacak müteşebbisleri ilçeye davet etti.

06.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Yaşadığımız çevre, çocuklarımızın ve gelecek nesillerin bizlere emanetidir.

05.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN TERAVİH BULUŞMALARI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, geleneksel hale getirdiği ramazan istişarelerini sürdürüyor.

29.05.2017