AZİZİYELİ GENÇLER ECDADIN İZİNDE

Aziziye Belediyesi, “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında 62 öğrenci ve 4 öğretmeni Bursa’ya gönderdi.

26.04.2018

AZİZİYE ASFALTA DOYACAK

Aziziye Belediyesi ilkbaharın gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi.

24.04.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

22.04.2018

KARAKALE'DE FİDANLAR ŞEHİTLER İÇİN YEŞERECEK

Türkiye'de en yüksek rakımlı büyükşehir olan Erzurum'da orman varlığını artırmak için Vali Seyfettin Azizoğlu öncülüğünde başlatılan ve 8 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedeflenen proje kapsamında bin fidan dikildi.

18.04.2018

AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

Aziziye Belediye’sinin Adalet ve Kalkınma Partisi meclis üyeleri Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin grup toplantısına katıldı.

17.04.2018

BAŞKAN ORHAN ERZURUM TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanlığına seçilen Hakan Oral ve yönetimine ziyaretler sürüyor.

16.04.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Aziziye Belediyesi ilçedeki kurum ve kuruluşların yanı sıra Cuma namazı sonrası camilerde kandil simidi dağıttı.

13.04.2018

AZİZİYE'DE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan istişare ve değerlendirme toplantılarını sürdürüyor.

13.04.2018

BERBER VE KUAFÖRLER ÇANAKKALE YOLUNDA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası yönetimi ve üyelerini Çanakkale’ye uğurladı.

12.04.2018

AZİZİYE EKİBİNDEN BAŞKAN MEHMET EMİN ÖZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan beraberinde belediye meclis üyeleriyle, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

11.04.2018