AZİZİYE'DEN MİNİKLERE KAYAK EĞİTİMİ

Aziziye Belediyesi’nin çocuklara yönelik olarak yürüttüğü kayak eğitim kurslarına bir yenisi daha eklendi.

30.01.2023

BAŞKAN ORHAN'DAN "RAFADAN TAYFA" SÜRPRİZİ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde çocuklar yarıyıl tatili öncesinde çifte sevinç yaşadı.

20.01.2023

AZİZİYE'DEN İŞÇİLERE REKOR ZAM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye işçilerine yeni yıl sürprizini maaş zammıyla yaptı.

30.12.2022

DOĞU HAYVANCILIĞINA AZİZİYE DOPİNGİ

Proje belediyeciliğinde bir Erzurum markası olan Aziziye, Doğu Anadolu’daki 15 ili birden kapsayacak yepyeni bir proje için kolları sıvadı.

09.12.2022

DYK KURSLARINA AZİZİYE BELEDİYESİ DESTEĞİ

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için hazırlık yapan adaylara Aziziye Belediyesi tarafından kaynak kitap seti hediye edildi.

25.11.2022

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA...

Aziziye Belediyesi, ilçede yine bir ilke imza attı.

24.11.2022

EBB MECLİS ÜYELERİNE AZİZİYE'DE YATIRIM TURU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerini konuk etti.

17.11.2022

AZİZİYE'NİN YATIRIMLARINA İNCİ'DEN TAM PUAN

Erzurum’un Aziziye ilçesinde yılın muhtarını AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci belirledi.

19.10.2022

BAŞKAN ORHAN DAVET ETTİ, DANİMARKA HEYETİ ERZURUM'A GELDİ

Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Danny Annan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın davetlisi olarak Erzurum’a geldi.

14.10.2022

TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZDA ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

Aziziye Belediyesi tarafından yaptırılan Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük tematik trafik eğitim parkında bugün birbirinden renkli görüntüler oluştu.

13.10.2022