TÜRK BİYOKİMYA DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ORHAN’A PLAKET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilki Erzurum’da yapılan Uluslararası Biyokimya Kongresi ve 28’incisi düzenlenen Ulusal Biyokimya Kongresi’ne katıldı.  

Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda yapılan kongrenin açılışına katılan Başkan Orhan’a kongreye katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Türk Biyokimya Derneği Başkanı Doç. Dr. Doğan Yücel tarafından hazırlanan teşekkür plaketini Başkan Orhan’a AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz verdi.

Kongre, Erzurum Milletvekillerinden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Türk Biyokimya Derneği Başkanı Doç. Dr. Doğan Yücel, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, firma yetkilileri ve akademisyenlerin katılımlarıyla başladı.

Başkan Orhan, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken, böylesine önemli bir organizasyonun Erzurum’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.