BAŞKAN ORHAN: EMEKLİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Derneğin Aşağı Mumcu Mahallesi'ndeki binasında gerçekleşen ziyaret esnasında Şube Başkanı Ahmet Degen ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Aziziye ilçesinde yaşayan ve tüm emeklilerin her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Başkan Orhan, emeklilerle ilgili her türlü projeye destek verebilceklerini söyledi.

Başkan Orhan, ayrıcı her türlü ihtiyaç durumunda emekli vatandaşların kendilerini bütün iletişim kanallarından ulaşabileceklerini belirtti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın derneklerini ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Emekliler Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen,''Ne zaman dernek adına bir ihtiyacımız olsa Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan bey, her zaman bize yardımcı oldu. Kendilerine halka bu kadar yakın ve çözüm odaklı oldukları için çok teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.