İDMAN OCAĞI BELEDİYE SPOR BAL LİGİ YOLUNDA

İdman Ocağı Belediye Spor BAL Ligi'ne yükselme yolunda grupdaki altıncı maçını da kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi.

Ilıca Orhan Tavli Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da takip etti.

İdman Ocağı Belediye Spor'un ligdeki başarısına değinen Başkan Orhan, " Takımımız ilçemizi başarıyla temsil ediyor. Teknik heyet ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Takımımızın ağırlıklı ilçemizde yaşayan oyunculardan kurulmuş olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Gençlerimiz eğitim aldıkları saatlerin dışında spor yapıyorlar ve kötü alışkanlık kazanacak ortamlarda uzak duruyorlar. Kulüp yöneticilierimiz oyuncularımıza bir abi gibi sahip çıkarak, onların hem haylat hem de sporda başarılı olmaları için yardımcı oluyorlar." şeklinde konuştu.

Başkan Orhan, İdman Ocağı Belediye Spor'un ligde namağlup ilerlediğini hatırlatarak, kulübe her anlamda desteklerini devam ettireceklerini ifade etti.

 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.