BAŞKAN ORHAN SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELİYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, istişare gezileri kapsamında ilçedeki faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarını ziyaret ediyor.

Organize Sanayi Bölgesi'nde gezilerini sürdüren Başkan Orhan, iş adamlarının gözüyle yapılan çalışmaları değerlendiriyor ve yapılacak yeni hizmetlerin planlamasını yapıyor.

Aziziye sınırları içeresinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgenin dinamosu olma görevini icra ettiğine dikkat çeken Başkan Orhan, EOSB'nin bölge ekonomisine ve istihdama yönelik katkılarının çok fazla olduğunu, ilçelerinde böyle bir oluşumun yer almasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyledi. Bölgeye faaliyet yürütün sanayici ve iş adamlarıyla her ırsatta bir araya geldiklerini bildiren Başkan Orhan, sanayici ve iş adamlarının gözüyle de yaptıkları hizmetleri değerlendirme imkanı bulduklarını bildirdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.