BAŞKANLAR ATLI KONAK MAHALLESİ'NE ÇIKARMA YAPTI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Atlıkonak Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşları dinledi.

Aziziye Belediyesi tarafından kazandırılan köy konağında yapılan toplantıda, Atlıkonak'lı vatandaşlar mahallelerinde yapılan çalışmalar için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a teşekkür ettiler.

Sorumluluk bölgeleri içerisinde bulunan tüm mahalleleri ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Sekmen, Aziziye'deki köylerin tamamında hizmet ürettiklerini ve Aziziye Belediyesi ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi'nin hiçbir zaman desteklerini esirgimediğine dikkat eden Başkan Orhan,'' Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemizde ilçemizde önemli işler başarıyoruz. Mahalleremizin tamamında olduğu gibi Atlıkonak'ta da ihtiyaca yönelik çalışmalarımızı tamamladık. Bu toplantıda aldığımız talep ve istekler doğrultusunda çalışma sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarımıza start vereceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, bölgedeki mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.