AZİZİYE ASFALTA DOYACAK

Aziziye Belediyesi ilkbaharın gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi.

Termal Turizm Merkez Yol Yapım ve Sanat İnşaatı projesi kapsamında yürütülen asfalt kaplama ve kaldırım yapımı çalışmaları Ilıca’da başladı.

Aziziye Belediyesi’nin Erzurum Valiliği Yatırım, İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile yürüttüğü projeyle Ilıca’yı çevre yoluna bağlayan Termal Caddesi’nde 4 bin ton asfalt kaplama ve 2 km uzunluğunda kaldırım yapım çalışması gerçekleştirilecek.

Aziziye Belediyesi tarafından merkez ve kırsal bölgelerde de yürütülecek çalışmalar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince belirlenen bölgelerde bir program dâhilinde aralıksız devam edecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca’da başlattıkları asfalt kaplama çalışmalarını ilçenin tamamına yayacaklarını ve girilmedik sokak bırakmayacaklarını belirtti.

Başkan Orhan:” Her geçen gün daha da gelişen ve büyüyen ilçemizde yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Ekiplerimiz tarafından önceden tespit edilen ve alt yapı hizmetleri tamamlanmış yeni yerleşim yerlerindeki ihtiyaçlar belirlendi. Ilıca Termal Caddesi ile start verdiğimiz asfalt kaplama, kilit taşı, bordür ve karo çalışmalarımız ilçemizin her köşesinde devam edecek” diye konuştu.

Başkan Orhan, ilçede ulaşım kalitesini en üst seviyede tutmayı hedeflediklerinin altını çizerek sözlerine şöyle devam etti:” İlçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak yerleşim yerlerinde de önemli çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızla istişarelerimiz ve sahada yaptığımız incelemeler neticesinde mahallerimizin tamamına arzulanan ve beklenen hizmetleri götürdük. Yenilenen araç filomuzla birlikte hizmet zincirimizi daha da genişleteceğiz”.

Kış mevsimi sonrası hasar gören ana ve ara yollar da belediye ekipleri tarafından bakım ve onarım işlemine tabi tutulacak.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.