BAŞKAN ORHAN: ESNAFIMIZ GÖZ BEBEĞİMİZDİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan her fırsatta ilçe esnafını ziyaret ediyor, vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor.

Organize Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret eden Başkan Orhan, esnafların taleplerini dinledi. Başkan Orhan:Türkiye ekonomisinin iyi ve dayanıklı olmasının en önemli nedeninin işletme ve işletmecilerin kurumsallığında yattığını söyledi.

Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Başkan Orhan, "Güçlü Aziziye’nin yolu güçlü ve sağlam ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, esnafımıza her zaman destek oluyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Orhan:” İlçedeki hareketliliğin ve ticaret hacminin artması için esnafımızın üzerine düşen görevleri fazlasıyla yaptıklarını biliyoruz. Hizmet ve ürün kalitesinin, müşteri memnuniyetinin ile sürekliliğin ön planda tutulduğu anlayışla istenilen noktalara hep birlikte gelinebileceğinin altını özellikle çizmek istiyorum” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.