BAŞKAN ORHAN BAŞÇAKMAK’TA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ilçeye bağlı Başçakmak Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Mahallede devam eden ve tamamlanan çalışmaları Muhtar Ali Yalçın ile birlikte yerinde gezen Başkan Orhan, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

İlçeye bağlı mahalleleri karış karış gezen Başkan Orhan, incelemeler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu.

Mahalle statüsüne geçen köylerdeki yaşam kalitesini ilçe merkezine kavuşturabilmek için önemli hizmetler yürüttüklerine değinen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” Sorumluluğumuzda 3’ü merkez mahalle olmak üzere 69 mahalle statüsünde köyümüz bulunuyor. Muhtarlarımız ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde çalışmalarımızı belirliyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Mahallelerimizin tamamında köy konağından taziye evine, kilit taşı yol ve kaldırım yapım çalışmasından düğün salonu yapımına kadar birçok hizmeti gerçekleştirdik. Bizim vatandaşıımız her şeyin en iyisini layıktık” şeklinde konuştu.

Başkan Orhan’ın ziyareti yaklaşık 45 dakika sürdü.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.