ÇAT KAPI İFTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın, ilçe sınırları içinde yaptığı ziyaretler devam ediyor. Önceki gün İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve İlçe Kadın kolları Başkanı Ayşe Aydın ve kadın kolları yönetiminden de katılımın olduğu iftar buluşması 3 çocuk annesi Dilek Durnagöl’ün evinde gerçekleşti. Selçuklu mahallesinde ikamet eden Dilek hanımın sorunlarını dinleyen başkanımız gereken çözümün sağlanması sözünü verdi

-Yaşlılarımızı unutmadık

Belediye Başkanımız  Muhammed Cevdet Orhan’ın dünkü iftar buluşması ise 78 yaşında emekli esnaf  Zeki Kasımoğulları’nın evinde gerçekleşti. Biri doktor diğeri imam olan iki oğlu bulunan Zeki Amcamız ile sıcak diyalogların yaşandığı iftar buluşmasına eşi Melike hanım ile birlikte giden Başkan Orhan, yaşlı ailemizin hayır dualarını aldı.