BAŞKAN ORHAN; DÜNYANIN KURTULUŞU KUR’AN-I KERİM’İ ANLAMAKLA MÜMKÜNDÜR

KADİR GECESİNİN KADRİNİ BİLMELİYİZ

Yüce kitabımız Kur’an- ı Kerim’in Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (s.a.v) indirildiği gece olarak bilinen Kadir Gecesini kutladığımız bu gün dolayısıyla Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kuran-ı anlamanın önemine değindi.

Son yıllarda İslam dinine karşı oluşturulan cephe ve önyargılar ile Müslümanların inim inim inlediği bir dünyada kurtuluşun ancak Kur’an-ı Kerim’i anlamakla mümkün olacağına değinen Başkan Orhan, “Bütün kitaplar tek bir kitabın daha iyi anlaşılması için yazılmıştır. Dünya üzerinde başta Ortadoğu olmak üzere tüm coğrafyada mazlum halkların çoğunluğunu Müslümanlar oluşturuyor. Zulmedenler ve bu zulümleri alkışlayanlar mutlak surette her iki cihanda da hak ettikleri cezayı Allah katında alacaklardır. Bizlere düşen Kur’an-ı Kerim ışığında ilerlemek Kur’an-ı Kerim’i okumakla kalmayıp anlamaktır. Hazreti Peygamberin en büyük mucizesi olan kutsal kitabımızın indirildiği Kadir Gecesi’nde de tüm mazlum halklar için ve tüm İslam dünyası için dualarımızı esirgememeliyiz. Bu itibarla tüm İslam âleminin Kadir Gecesini ve ardından gelecek olan Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.