TÜRKİYE’NİN EN GENÇ BAŞKANINDAN GENÇLERE DESTEK

-BAŞKAN ORHAN TÜGVA’NIN YANINDA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir süre önce Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Abdüsselam Kayhan’ı ziyaret ederek destek sözü verdi. Ilıca Mahallesi’nde açılışı gerçekleşen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) temsilciliği görevine getirilen Abdüsselam Kayhan ve yönetimi ile bir araya gelen Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gençlerin dernek ve vakıf gibi oluşumlarla birlikteliklerinin geleceğe büyük katkılar sağladığına dikkat çekti. TÜGVA’nın ülke genelinde yaptığı faaliyetlerin örnek teşkil ettiğine vurgu yapan Başkan Orhan, yerel yönetimler olarak bu birlikteliklerin güçlendirilmesi çağrısında bulundu.

ORHAN; GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİNE DEĞER VERİYORUZ

Seçildiği dönemde Türkiye’nin en genç belediye başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Orhan, TÜGVA Şube Başkanı Kayhan’a gençlere yönelik projelerin artırılması yönünde desteklerinin artarak süreceğini söyledi. Genç fikirlere daima değer verdiklerini ve dikkate aldıklarını anlatan Başkan Orhan, “Abdüsselam kardeşimizle Aziziye İlçe Gençlik kolları Başkanlığı yaptığı dönemde de çalışma imkânımız olmuştu. Kendisi oldukça verimli çalışmalara imza atmakla birlikte partimize de büyük hizmetleri olmuştur. TÜGVA başkanlığı ile bu çalışmalarının devam edeceğini düşünüyorum. Aziziye Belediyesi olarak her daim taleplerine destek vereceğimizi bilmelerini istiyorum” dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.