AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Aziziye Belediyesi personeli Kızılay Kan Merkezi tarafından organize edilen kan bağışı organizasyonunda bende varım dedi. Önceki gün Aziziye Belediyesi Nikâh Salonunda Aziziye Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve personellerinin katıldığı kan bağışı organizasyonunda personelin örnek tutumu göz doldurdu. Belediye personellerinin gönüllü kan bağışı yaptığı organizasyonda Başkan Muhammed Cevdet Orhan öncülük etti. Başkan Orhan’ında kan bağışına iştirak eden personeli izin verdi. Kan bağışının toplumsal bir görev olduğunun altını çizen Başkan Orhan, herksin bu bilinçle kan bağışında bulunması çağrısında bulundu. Kan bağışında bulunmakla aslında bireyin kendisinin ihtiyacı olacağı bilincinde olduğunu anlatan Başkan Orhan, “Ülkemizde ne yazık ki kan bağışının yeterli düzeyde olduğunu söylemek mümkün değil. Bu yüzden toplumsal bilincin çok iyi aşılanması gerektiğini düşünüyorum” dedi.