İNAL; ERZURUM’DA GÜZEL DENEYİMLER YAŞADIM

Bir süre önce Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından Antalya Başsavcılığı görevine getirilen Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Aziziye Belediyesi’nde Başkan Orhan ile görüştü. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan tarafından karşılanan Başsavcı İnal, Erzurum’da ki görev süresi boyunca edindiği deneyimlerin kendisine büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi. Başkan Orhan ise, “Erzurum'daki görevi süresince yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal'a nazik veda ziyaretleri için teşekkür ediyor, ayrıca yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.