AZİZİYE’DE YENİ YERLEŞİM ALANLARI

Erzurum’un en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelen Aziziye’de, her geçen gün yeni yerleşim alanları ihdas ediliyor. Konutlaşmanın hızla artış gösterdiği ilçede Aziziye Belediyesi de çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Saltuklu Mahalle muhtarı Gürbüz Özer ile birlikte yeni imar yolları ve konut alanlarını gezen Başkan Orhan,  Aziziye’nin her geçen gün cazibesinin artış gösterdiğine dikkat çekti. Başkan Orhan, “Saltuklu Mahalle Muhtarımız Gürbüz Özer ile birlikte vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni yerleşim alanlarımızın alt yapı ve üst yapı yatırımlarını planlıyoruz. Giderek büyüyen ilçemizin özellikle sosyal donatıların artışı konusunda yerel yönetimler olarak gerekli çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.