AZİZİYE KÖYLERİNDE YOĞUN MESAİ

-BAŞKAN ORHAN, HİZMET ATAĞINDA


Aziziye Belediyesi tarafından 69 mahalle statüsündeki köy ve ilçe merkezindeki mahallelerde başlatılan hizmet seferberliği devam ediyor. Merkez mahallelerde sürdürülen asfalt, karo ve bordür çalışmalarının yanı sıra kırsal bölgelerdeki mahallelerde kilit taşı çalışmaları ile sosyal donatı çalışmalarında sona gelindi. Kış mevsimi öncesinde bitirilmesi amaçlanan çalışmaları bizzat yerinde gören Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Orhan, tüm köylerde beklenen ve arzulanan hizmeti üretmeyi hedeflediklerini söyledi.


ORHAN; TÜM TALEPLER GÖZDEN GEÇİRİLİYOR


Aziziye Belediyesi olarak insan odaklı çalıştıklarına dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, vatandaşların taleplerinin titizlikle gözden geçirildiğini söyledi. Beklentilerin karşılanması yönünde belediye olarak adeta seferberlik ilan ettiklerini aktaran Başkan Orhan, “69 mahalle statüsündeki köy ve 3 merkez mahallelerimizde an itibariyle yoğun bir çalışma görmek mümkün. Kavaklıdere muhtarımızla mahallemizi gezerek burada yürüttüğümüz çalışmaları yerinden gördük ve gerekli notlarımızı aldık. Kumluyazı'nın diğer öncelikli ihtiyaçları gibi düğün salonu projemizi de hayata geçirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. İncelemelerimize Gelinkaya'da devam ettik. Burada gerçekleştirdiğimiz ve devam eden önemli hizmetlerimiz mevcut. Kuzuluk'ta sosyal donatı anlamında başlattığımız köy konağı ve tazize evi çalışmasında sona geldik. Mahallemizde yaptığımız incelemeler neticesinde belirlediğimiz ihtiyaçları da kısa sürede karşılamayı hedefliyoruz. İlçemiz adeta şantiyeye döndü. Belediye yatırımlarını azami ölçüde artırmış bulunmaktayız. Mükemmel bir uyum ile personelimizin canhıraş gayretlerini vatandaşlarımızda görüyor. Mahallerimizde ki kilit taşı çalışmaları neredeyse bitirilecek duruma gelmiştir. Sosyal donatı çalışmaları da devam ediyor. Yıl sonuna kadar büyük oranda hizmetlerin tamamlanacağını söyleyebiliriz” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.