ATA SPORU CİRİT İLGİ GÖRÜYOR

-BAŞKAN ORHAN; YEREL YÖNETİMLER OLARAK CİRİT SPORUNA DESTEK VERİYORUZ


Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yarımca Atlı spor kulübünün açılış törenine katıldı. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Cirit 2. Liginde mücadele edecek olan Yarımca Atlı Spor Kulübü yeni sezonda tam tekmil hazır olarak müsabakalara başlayacak. Kulüp başkanı Lütfü Yaşar Yıldırım, takımlarının son iddiasını dile getirerek lige renk katacaklarını söyledi. Ata sporu atlı ciriti yaşatmak ve dünya sporu haline getirmek için çaba gösterdiklerini dile getiren Başkan Yıldırım, Sporcularına güvendiklerini söyleyerek bu sporun yaşatılması için herkesin maddi manevi destek vermelerini istedi.


BAŞKAN ORHAN; CİRİT SPORUNA HER DAİM DESTEK VERDİK


Yarımca Atlı Spor Kulübünün açılış törenine katılan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye bölgesinde atlı sporlara gösterilen ilgiye vurgu yaptı. Atlı sporlarda özellikle Ilıca bölgesi ve köylerinde amatör ve profesyonel düzeyde Atlı Cirit yapıldığını söyleyen Orhan, “Bize gelen tüm yardım taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren tüm spor branşlarına olduğu gibi atlı cirit sporuna da önemli destekler veriyoruz. Yarımca Atlı Cirit Spor Kulübünün de büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz.“ dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.