ORHAN; AZİZİYE ÖRNEK İLÇE OLACAK

Yeniz hizmet sezonunda topyekûn bir çalışma başlatılan Aziziye ilçesinde asfalt, karo, bordür, kilit taşının yanı sıra yeşil alan çalışmaları da aynı ölçekte devam ediyor. Erzurum’un en iyi imar örneklerinin görüldüğü ilçede Ilıca Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile beraber park bahçelerde de yoğun mesai görmek mümkün. Ilıca Mahallesindeki doğunun en büyük mesire alanı olan İlhan Varank Mesire alanı da açılışı için gün sayıyor. Selçuklu ve Saltuklu Mahallelerinde ise yeni çocuk oyun alanlarının yanı sıra yeşil alanlarda artırılıyor. Aziziye’nin yeşili ile imar örnekleri ile örnek bir ilçe olacağına dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sürekli değişen gelişen bir Aziziye’nin varlığı için çaba gösterdiklerini söyledi. Aziziye’nin merkez ilçeleri içerisinde en büyük yerleşim alanına sahip olmasına rağmen tüm hizmetlerin aksaksız götürüldüğünü yineleyen başkan Orhan, “Bayburt’a Aşkale’ye ve Tortum’a sınır köylerimiz var. Mahalle statüsü kazanan bu köylerimizde şehirde var olan yatırımların aynıları isteniyor. Yerel yönetimler olarak hiçbir mazeret üretmeden fizibilitesini yapıp hizmet götürmeyi gayret gösteriyoruz. Köy konağı ve çoban evi olmayan köyümüz kalmadı diyebiliriz. Nüfusu kalabalık olan bazı köylerde düğün salonu bile yaptırdık. İlçemiz her anlamda örnek ilçe olma yolundadır.” diye konuştu.