ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Aziziye Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Selçuklu Mahallesinin ardından iki yüz evler mevki ve Saltuklu Mahallesinde durmaksızın sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yeni imar yolları ile birlikte tüm ihtiyaç duyulan alanlarda asfalt serimin sürdürüldüğüne dikkat çekti. Tüm mahallelerin tamamının adeta şantiyeye çevrildiği Aziziye ilçesinde yer yer karo bordür kilit taşı döşeme çalışmalarının da sürdürüldüğü kaydedildi. Kar yağışı öncesinde tüm çalışmaların bitirileceği müjdesini veren Başkan Orhan, “İlçemizin tamamında asfalt kaplama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sezon sonuna kadar vatandaşlarımızın asfalt talebinin tamamını karşılayacağız. İtina ile yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın memnuniyetini gözetiyoruz.” diye konuştu.