OKUL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aziziye sınırları dahilinde bulunan eğitim yuvalarına yaptığı hizmetleri ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ortaokulu yönetimi ve Selçuklu Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu tarafından plaketle ödüllendirildi. Okullarda eğitim materyallerinden okul bahçelerinin düzenlenmesi ve asfalt serimi ile ilçedeki okulların fiziki koşullarına katkı sağlayan Başkan Orhan’a teşekkür eden 23 Nisan Ortaokulu Müdürü Adnan Selvitopu, yerel yönetimlerde örnek belediyecilik sergilediğine dikkat çekti. Aziziye Belediye Başkanı Orhan ise, “Eğitim ve öğretime desteklerimiz her zaman devam etti ve devam edecek. Bu anlamdaki desteklerimizden ötürü bize plaket veren 23 Nisan Ortaokulu yönetimine ve Selçuklu Mahalle Muhtarımız Şinasi Terzioğlu'na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.