BAŞKAN ORHAN; AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BİR EKOLDÜR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, Erzurum’a geldi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ında iştirak ettiği karşılama töreni ve sonrasındaki yerel yönetimler toplantısında belediye çalışmaları ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve diğer ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda AK parti il Başkanı Mehmet Emin Öz ve il yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, yerel seçim hazırlıkları için şimdiden start verdiklerini söyledi. Erzurum’da da bir dizi incelemeler ve toplantılar yapacağını ifade eden Çakır, Ak Partinin Mart ayında yapılması planlanan yerel seçim için iddiasının güçlenerek devam ettiğini kaydetti.

BAŞKAN ORHAN; YEREL YÖNETİMLERDE AK PARTİ FARKI SÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye’de belediyecilik tanımının AK Parti ile anlam bulduğuna dikkat çekerek yaklaşan yerel seçimlerde de yine iddialı bir çalışma sergileyeceklerini söyledi. Başkan Orhan, “Kıymetli büyüğümüz, liderimiz, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden bu yana belediyecilikte yeni bir anlayış hakim oldu. Bunu Ak Parti belediyeciliğinde de devam ettiren Cumhurbaşkanımız halka hizmeti hakka hizmet sloganını slogandan çıkarıp yapılabilir hale getirme başarısını göstermiştir. Bizlerde Ak Partili belediyeler olarak çalışmalarımızda halka dokunup onlarla istişare ederek hizmet verme amacındayız.” dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.