BAŞKAN ORHAN, DURMAK BİLMİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi’nde adeta hizmet seferberliği yaşanıyor. Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan mahalle statüsündeki köylerde bitmek bilmeyen hizmetlerine yenilerini ekliyor. Aziziye sınırları içinde bulunan Söğütlü Köyü’nde yapılan yatırımları yerinde inceleyen Başkan Orhan, 69 köyde hizmetlerin tamamlanması sözünü verdi. En ücra köylerde ile belediyecilik hizmetlerinin aralıksız sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Orhan, “Köylerimizin tamamında çöp konteynırları ile temizlik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Günün belli saatlerinde temizlik ekiplerimiz araçlarla çöplerin alımını yapıyorlar. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizin sürdürmenin gayretindeyiz. Söğütlü'de yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceledik ve yetkili arkadaşlarımızdan işlerin ilerleyişiyle ilgili bilgiler aldık.” dedi.

 

MUHTARLARIMIZLA İSTİŞARE İÇİNDEYİZ

Aziziye Belediyesi sınırları dâhilinde bulunan tüm köylerin muhtarları ile istişare içinde olduklarını hatırlatan Başkan Orhan, “Muhtarlarımız belediyemizdeki tüm birimlerle iletişimde olabiliyorlar. Bunun yanında başkan yardımcılarımızda muhtarlarımızın tüm taleplerini alıp uygulanabilirliğine göre sıralıyorlar. Köylerimiz bizin için çok önemli oralarda hizmetin sağlanması demek bizim nazarımızda ekonomiye dolaylı katkılar sağlamayı ifade ediyor.” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.