ENGELLİ VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde ikamet eden engelli bir vatandaşın yardım talebine cevap verdi. Yıllardır tekerlekli sandalyeye mahkum olan Sait Güngör isimli vatandaşın motorlu sandalye isteğini geri çevirmeyen Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi olarak taleplerin karşılanmasında engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. Ilıca mahalle başkanı İbrahim Çınar’ın aracılığıyla belediyeden talebini isteyen vatandaşa motorlu aracı Başkan Orhan tarafından bizzat teslim edildi. Ilıca Mahalle temsilciliğinde yapılan teslim töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Orhan’a desteklerinden ve duyarlılığından ötürü teşekkürlerini sunan Sait Güngör, “Başkanımızın kısa sürede isteğime yanıt vermesi mutlu etti. Daha öncede engellilerin benzer isteklerini karşıladığına şahit olduğum başkanımız bu duyarlılığı ile herkese örnek olmuştur” dedi.

Başkan Orhan ise engeliler için belediye olarak daha güzel projelere imza atacaklarını vurgulayarak Saltuklu mahallesinde inşaatı süren engelsiz yaşam merkeziyle engellilerin sosyal anlamda destekleneceğinin müjdesini verdi . Başkan Orhan, “Sait kardeşimizin bizden istediği engelli aracını temin ettik ve Ilıca Mahalle Başkanımız İbrahim Çınar bey ile birlikte kendisine teslim ettik. Onun kadar bizlerde mutlu olduk” şeklinde konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.