KOTKU GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kotku Gençlik ve İzci Derneği yetkilileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.
Aziziye Belediyesi’nin Ilıca hizmet binasında gerçekleşen ziyarete dernek üst yöneticileri katıldı.

Başkan Orhan’a, Ufka Yolculuk Yarışması’na katkılarından dolayı teşekkür eden dernek yöneticileri, her bireyin bilmesi gereken temel bilgileri öğrenmesine, sınav atmosferini yaşayarak, uzun soluklu bir eğitim maratonundan rahatlıkla geçmelerini hedeflediklerini söylediler.
Gençlerin her ortamda yanında olduklarını söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan; okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlayacak her programa destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kotku Gençlik Spor ve İzci derneğinin çalışmalarını beğeniyle takip ettiklerini aktaran Başkan Orhan,” Toplumun ihtiyaç duyduğu güncel konuları ele alarak İslam’ı en güzel şekilde tanıma, anlama ve hükümlerini uygulama konusunda insanlara yardımcı olma amacı taşıyan böylesine güzel organizasyon için yetkililere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.