GÜNDÜZ MESAİ, AKŞAM İSTİŞARE

Mesai saatleri içinde tebrikleri kabul eden Başkan Orhan, akşam geç saatlere kadar da kahvehanelerde vatandaşlarla buluşarak, istişare ediyor. Kahvehanelerde vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Orhan, Aziziye için güzel projelerinin olduğunu ve ilçe sakinleriyle el ele vererek, yarınları birlikte oluşturacaklarını anlatıyor. 
İLÇEMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Girdiği kahvehanelerde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Orhan, yudumlanan çaylar eşliğinde halkın sorunlarını ve beklentilerini dinliyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte seçim vaatleri arasında yer alan projeleri de birer birer hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Aziziyemiz için güzel hayallerimiz ve projelerimiz var. Seçimden önce de söz verdiğimiz gibi, ilçemizi hemşehrilerimizle birlikte yönetmeye talip olduk. Yönetimde ilçede yaşayan her bireyin söz sahibi olmasını istedik. Yaptığımız kahvehane toplantıları ile bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Hem hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz, hem de sorunları birinci ağızdan dinleyerek, birlikte çözüm üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.
KATILIMCI VE ŞEFFAF YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ
Aziziye’de istişareye dayalı bir yönetim sergileneceğine vurgu yapan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, yönetim vizyonunu ‘önce insan’ ilkesiyle oluşturduklarını, bu şekilde katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneğinin Aziziye’de anlam bulacağını kaydetti. Çocuk Meclisi ile Gençlik Meclisi’nin oluşturulması için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Orhan, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın fikir, öneri ve projelerine her zaman açık olacağımız gibi, bu projeleri de imkanlarımız ölçüsünde hayata geçireceğiz. Aziziye’de ortak aklın hayat bulacağı bir yönetim sergileyeceğiz. İlçemizin çehresini hemşehrilerimizle el ve gönül birliği içerisinde değiştireceğiz.” diye konuştu.
BAŞKAN ORHAN’DAN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR
Başkan Orhan, AK Parti’nin Erzurum’da en yüksek oy oranını Aziziye’de aldığını hatırlatarak, seçmenlere destek ve teveccühleri için teşekkür etti. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yoğun iş temposundan fırsat buldukça, ilçe sakinleriyle bir araya geleceğini de sözlerine ekledi.
Öte yandan, sorunlarını ve beklentilerini anlatan vatandaşlar da, Başkan Orhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretin kendilerini son derece mutlu ettiğini dile getiren vatandaşlar, Başkan Orhan’ı sürekli yanlarında görmek istediklerini vurguladılar.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.