AZİZİYE’DE EMEKLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Aziziye Belediyesi’nin Dadaşkent’teki hizmet binasında yapılan açılışa Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağrıyanık, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turanoğlu, ilçe protokolü ile okul müdürleri, muhtarlar ve kursiyerler katıldı.
Sergi açılışı ve belge dağıtımı töreninde konuşan Başkan Orhan, mesleki eğitim kurslarının önemine vurgu yaparak, el emeği göz nuru ile ortaya çıkan ürünlerin çok değerli olduklarını vurguladı. Belediye binasında açılan kurslara katılan hanımların meslek edinmelerinin yanında aile bütçelerine de katkıda bulunduklarının altını çizen Başkan Orhan, “Bu kurslardan ilçemizin azami derecede istifade etmesini arzu ediyoruz. Burada ortaya çıkan eserlerin tamamında el emeği, göz nuru vardır. Hanımlar bu kurslara katılarak, bilgi ve becerilerini geliştirirken, aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Belediye olarak, bu şekilde gerek üretime ve gerekse istihdama katkı sunan projeleri ve çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Orhan, bir yıl boyunca birbirinden güzel eserler ortaya çıkaran hanımları ve emek veren öğreticileri de başarılarından dolayı kutlayarak, kurslara destek veren Halk Eğitim Merkezi yetkililerine de teşekkür etti.
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turanoğlu da, kurslar hakkında katılımcıları bilgilendirerek, ilçe sınırları içerisinde 116 kurs açtıklarını ve bu kurslara 1872 kişinin katıldığını söyledi.
Konuşmalarının ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Daha sonra serginin açılışı Başkan Orhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turanoğlu tarafından yapıldı.
Protokol üyeleri daha sonra birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergiyi gezdiler. Protokol üyeleri kursiyerler tarafından açılan sergi defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.