ÜNÜVAR ÇİFTİNDEN BAŞKAN ORHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eşi Sare Ünüvar ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Necdet Ünüvar, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Doğu gezisi ziyaretleri kapsamında Erzurum’a gelen Milletvekili Ünüvar, Başkan Orhan’dan çalışmaları hakkında brifing aldı. İlçesinde yapacağı kentsel dönüşüm projeleri ve sosyal belediyecilik uygulamaları ile yapacakları projeler hakkında bilgi veren Başkan Orhan, Erzurum’un giriş kapısı olan Aziziye’yi şehrin en güzel yaşam merkezi haline getirmek için çalışacaklarını söyledi. Göreve mali disiplini sağlayarak işe başladıklarına vurgu yapan Başkan Orhan, seçim dönemi vadettikleri projeleri de birer birer uygulamaya koyduklarını kaydetti.

Milletvekili Ünüvar da, Başkan Orhan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarı diledi.