BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN ILICA TERMAL TESİSLERİ’NE TAM NOT

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Aziziye ilçesinde incelemelerde bulundular. Önce ilçede bulunan Ilıca Şeker Fabrikası’nı gezen meclis üyeleri, daha sonra ilçede termal turizme yeni kazandırılan aile kabinlerini gezerek, günün yorgunluğunu ve stresini attılar. Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Fevzi Polat’ın da katıldığı programda Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da meclis üyelerine eşlik etti. Ilıca Şeker Fabrikası’nın çeşitli birimlerini inceleyen belediye meclis üyeleri, şeker pancarının fabrikada işlenme evresi hakkında fabrika yetkililerinden bilgi aldılar. Daha sonra Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri’ne geçen belediye meclis üyelerine Başkan Orhan tesisleri gezdirerek bilgi verdi.  Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Recep Kaplan ve Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ile büyükşehir belediyesi meclis üyeleri yeni yapılan aile kabinlerini gezerek, tesislere hayran kaldıklarını ifade ettiler.

ORHAN: TERMAL TESİSLERİMİZ ERZURUM İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi’nin üyelerini ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “İlçemiz adına kalkınma lokomotifi görevini üstlenen Ilıca Şeker Fabrikası ile termal tesislerimizi ziyaret eden meclis üyelerimiz, bizleri onurlandırdı.  Sadece ilçemiz için değil, Erzurum ve bölgemiz için çok önemli bir değer olan termal tesislerimizle ilgili tanıtım noktasında önemli bir eksiklik bulunuyor. Erzurum’un her ilçesinden temsilcilerin yer aldığı meclis üyelerimize termal tesislerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Kendileri de hayranlıklarını ifade ederek, yapılan yatırımı takdir ettiler. Ziyaretleri için kaymakamımıza, belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

POLAT: TESİSLER İYİ TANITILMALI

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Fevzi Polat da, termal tesislerin Erzurum’un turizm merkezi vizyonuna önemli katma değer sunacak kapasitede olduğunun altını çizerek, “Gerek hizmet kalitesi ve gerekse yeni yapılan yatırımla Ilıca Termal Tesisleri Erzurum’un önemli bir marka değeridir. Gerçekten çok temiz, görsel estetiği olan kaliteli bir tesisle karşılaştık. Bizlere ve Erzurumlular’a düşen görev, bu güzel tesisin tanıtımını en iyi şekilde yapmak. Emeği geçenleri kutluyorum.” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.