TOKİ BAŞKANI TURAN: ILICA CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’la beraber ilk olarak esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinin ardından Aziziye İlçesi’ne bağlı Ilıca semtindeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmalarını yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Turan, 374 konut, 111 ticari alan ve 1 camiyi kapsayan projenin tamamlanmasının ardından Ilıca’nın bir cazibe merkezi olacağı müjdesini verdi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’la beraber ziyaretlerine devam eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın Erzurum’daki incelemeleri devam edecek. Aziziye İlçesi’nden sonra Aşkale’de incelemelerini sürdüren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın akşam saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le bir araya geleceği belirtildi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.