RAMAZAN AYININ EN ANLAMLI İFTARI AZİZİYE’DEN

Ilıca Termal Tesisleri’nden düzenlenen iftar programında çocuklarla aynı sofrayı paylaşarak yakından ilgilenen Başkan Orhan, hayatının en güzel, en anlamlı ve hayırlı iftarlarından birini gerçekleştirdiğini ifade ederek, iftar programına teşrif eden çocuklar ile yakınlarına teşekkür etti.
İftar programında konuşan Başkan Orhan, ramazan ayının bolluk, bereket ve paylaşmayla birlikte insanın farklı duyguları içinde yaşaması anlamına geldiğini kaydederek, mutluluğu, sevinci ve kederi paylaşmak adına kardeşlik iftarının önemli bir adım olduğunu belirtti.
Çocuklara, “Bizler, hepimiz kardeşiz” diye seslenen Başkan Orhan, “Kardeşlerimiz olarak sizlere kapılarımızın her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum. Her türlü sevincinizde, kederinizde, belki bir mutluluğu veya bir sıkıntınızı aktarmak istediğinizde sizlerin her zaman emrindeyiz.” dedi.
KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ…
Kardeşlik iftarı programını geleneksel hale getireceklerine de vurgu yapan Başkan Orhan, sadece ramazan ayında değil, yılın belirli günlerinde de bu tür programlar düzenleyeceklerinin altını çizdi. Başkan Orhan, “Belki bir yanınız eksik olabilir ve bizim bunu tamamlamaya gücümüz yetmeyebilir. Ama en azından her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Kapımız ve yüreğimiz tüm hemşehrilerimize olduğu gibi, sizlere de ardına kadar açıktır.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Daha sonra iftara katılan çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Orhan, misafirlerini hatıra fotoğrafı çektirerek uğurladı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.