AZİZİYE KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Temizlik İşleri Müdürü Cihan Paloluoğlu ile birlikte Büyükşehir ve Aziziye Belediyesi’nin Temizlik İşleri Şefleriyle bir araya geldi. Toplantıda ilçenin mahalle, sokak ve yol güzergahlarının yer aldığı kroki üzerinde karla mücadele çalışmasının yanısıra temizlik işlerinin de etkin bir şekilde yapılması noktasında istişare edildi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kar ve buzlanma olaylarına karşı ekiplerin hazır olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimizin kar sorunu yaşamaması için Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.” dedi.

Vatandaşın kış aylarında kara ve buza mahkum edilmemesi için tüm tedbirleri en üst seviyede aldıklarının altını çizen Başkan Orhan, “1702 kilometrekare alana sahip bir ilçeye hizmet üretiyoruz. Yaptığımız her hizmette olduğu gibi, karla mücadele çalışmalarını da etkin bir şekilde sürdürmek ve hemşehrilerimizi mağdur etmemek adına yüksek bir performans sergilemek istiyoruz. Vatandaşımızın mağdur olmaması adına, ekiplerimiz 7/24 karla mücadele edecek.” ifadelerini kullandı.

Geniş hizmet alanında karla mücadele çalışmasının gerek araç ve donanım, gerekse yakıt gideri bakımından oldukça maliyetli bir iş olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Fakat halkımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıp, tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz ve araçlarımız hazır durumdadır. İnşallah kış sezonunu halkımızın rahat bir şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.