BAŞKAN ORHAN ‘GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, büyük fedakarlıklarla görev yapan ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Gazeteciler, kamuoyunu doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde bilgilendirerek, aynı zamanda bir kamu görevi yapmaktadırlar. Kamuoyuna doğru haberi iletmek için fedakarca çalışan basın mensupları bilgiye ulaşma noktasında da özverili çalışmalar sergilemektedirler. Zor şartlar altında mesleklerini ifa eden basın mensupları, ilimizin sosyo-ekonomik kalkınmasına da önemli katkılar sunmaktadırlar. Basın tarihi açısından köklü bir geçmişe sahip olan Erzurum’da, görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcilerinin görevini zor şartlar altında, en iyi şekilde yaptıklarını müşahede ediyoruz. Halkımızın beklentilerini, sorunlarını gündeme taşıyarak, aynı zamanda toplumun gözü ve kulağı olan basın mensupları, yöneticilere de yol gösterme gibi önemli bir görevi ifa etmektedirler. Bugün gelinen noktada ilimizin tanıtımı, yerel ve ulusal vizyonda gündeme taşınması noktasında basın mensupları önemli bir misyon üstlenmiştir. Belediye olarak yaptığımız faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında da her zaman desteklerini gördüğümüz tüm basın mensuplarına özellikle teşekkür ediyorum. Bu duygularla başta ilimizde zor şartlar altında görev yapan basın mensupları olmak üzere, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum.”



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.